מתכון

תרד מאודה עם גבינת כבשים

פברואר 2019
4 דירוגים
תרד מאודה עם גבינת כבשים של שף גיא גמזו. צילום: רמי זרנגר
תרד מאודה עם גבינת כבשים של שף גיא גמזו. צילום: רמי זרנגר

השף גיא גמזו מגיש מתכון קליל, בריא וטעים שמשלב בין תרד טרי וגבינת פטה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

יוצקים מים לסיר גדול עד שלושה רבעים מגובהו, ומביאים לרתיחה. מכניסים את התרד השטוף לסיר, מערבבים ומקפידים שכל התרד יהיה מכוסה במים. מבשלים למשך דקה.

2

מסננים את התרד ומעבירים לצלחת הגשה. מפוררים את הגבינה מעל התרד, ויוצקים מעל את מיץ הלימון. מערבבים את שמן הזית עם השום הקצוץ ומזלפים אותו מעל הכל. מגישים חם.