הלחמנייה המאודה העדינה מתבשמת כאן בשפע הניחוחות של הטופו המתובל. רוטב היוגורט מוסיף חמצמצות, והתוצאה היא מהות המטבח ההודי בתוך לחמנייה. טעים גם בלחמניית ביס רכה.
אפשר להשתמש בלחמניות מאודות או לחמניות רכות אפויות
החומרים טבלת מידות ומשקלות
למרינדה
לרוטב יוגורט
למלית
אופן ההכנה
מכינים את המרינדה
1
טוחנים את החומרים היבשים, השום והכוסברה במעבד מזון. לאט ותוך כדי טחינה מוסיפים חומץ ובסוף שמן. מעבדים יחד כ-3-2 דקות למרקם חלק.
2
משרים פרוסות טופו במרינדה למשך שעתיים ועד יומיים.
מכינים רוטב יוגורט
3
מערבבים את כל החומרים ומאזנים תיבול. הרוטב נשמר עד יומיים בקירור.
מכינים את המלית
4
מליהיטים מחבת משומנת, מתבלים גזר וקישוא במלח ופלפל וצורבים כדקה מכל צד עד שהם מעט משחימים ומניחים בצד. מוציאים את הטופו מהמרינדה וצולים כדקה מכל צד.
מרכיבים את הסנדוויץ’
5
מורחים את שני צידי הלחמנייה בכף-שתיים של רוטב יוגורט, מניחים את הטופו ומעליו את הירקות ומזלפים שוב רוטב יוגורט.