מתכון

בלאדי מרי עם שיפקה וכמהין

את הוודקה של הבלאדי מרי הקלאסי מחליפים ברום שמעניק ניחוח תבלינים טרופיים

722 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
בלאדי מרי עם שיפקה וכמהין של ננה שרייר. צילום: דניאל לילה
בלאדי מרי עם שיפקה וכמהין של ננה שרייר. צילום: דניאל לילה

מוסיפים טיפה של מי שיפקה מוחמץ ועוד טיפה מחית כמהין ויוצא קוקטייל שאי אפשר לעמוד בפניו.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"

לקישוט

אופן ההכנה

1

ממלאים שייקר בקרח עד כ- 3/4 גובהו. מוסיפים מיץ עגבניות, רום ומיץ שיפקה ומנערים היטב.

2

מוזגים לכוסות גבוהות. מוסיפים לכל כוס 1/2 כפית מחית כמהין (רצוי להתחיל במעט ולהוסיף אם רוצים) ומעט מלח ים. מניחים גבעול סלרי ומקשטים את שפת הכוס בפלפל שיפקה.