מתכון

בצק פסטה של רונימוטי

המתכון שלפניכם מתאים לכל צורות הפסטה שתרצו להכין. הוא עשיר במיוחד בביצים, ואת הקמח הלבן אפשר להחליף במלא

755 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2016
לפני שמתחילים: בצק פסטה 
. צילום: ריאן | סגנון: רותם ניר
לפני שמתחילים: בצק פסטה . צילום: ריאן | סגנון: רותם ניר

 הבצק נשמר יומיים במקרר או 3 שבועות בהקפאה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

לשים את כל החומרים במשך כ-10 דקות בקערת מיקסר עם וו לישה, עד שמתגבש בצק אלסטי.

2

עוטפים במגבת או בניילון ומשאירים לנוח כשעה במקרר לפני העבודה. מרדדים, חותכים ומשתמשים לפי הצורך.