מתכון

בראוניז שוקולד

השנה לא מסתפקים בבונבוניירה כמתנה ליום האהבה ומכינים בראוניז שוקולד

40,522 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
בראוניז שוקולד לינדט של קונדיטורית נטע דביר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: קרן ברק
בראוניז שוקולד לינדט של קונדיטורית נטע דביר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: קרן ברק

מאחסנים בכלי אטום לשמירת הטריות.

ניתן לעצב את הבראוניז לצורת לבבות בעזרת חותכן מתאים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית. ממיסים את השוקולד יחד עם החמאה בבן מרי (בקערה מעל סיר מים). מקררים את התערובת.

2

מערבבים את הביצים, הסוכר, תמצית הווניל והמלח עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים את תערובת השוקולד המומס ומערבבים ידנית או במיקסר במהירות נמוכה. מוסיפים את הקמח ואת האגוזים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.

3

יוצקים את התערובת לתבנית המשומנת ואופים כ-20 דקות. מוציאים מהתנור, מניחים לעוגה להתקרר וחותכים לריבועים.

לעיטור

4

בוזקים מעל אבקת סוכר.

להגשה

5

מגישים עם כדור גלידת וניל.