מתכון

ברבוניות אפויות עם סלט זיתים ותפוזים

דגי ברבוניות לא חייבות לבוא רק בטיגון. כאן השף יוסי שטרית צולה אותם בתנור לצד סלט מרענן של תפוזים וזיתים

אפריל 2019
ברבוניות אפויות עם סלט זיתים ותפוזים של שף יוסי שיטרית. צילום: בועז לביא
ברבוניות אפויות עם סלט זיתים ותפוזים של שף יוסי שיטרית. צילום: בועז לביא

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

לסלט

אופן ההכנה

לברבוניות

1

מערבבים בקערה שמן זית, תימין, מלח ופלפל. משמנים היטב את הברבוניות, ומניחים בתבנית כשצד העור כלפי מעלה. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות במשך 10 דקות.

לסלט

2

ערבבים את הבורגול עם שאר מרכיבי הסלט. מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל ומערבבים שוב.

3

להגשה מניחים את הסלט בצלחת הגשה, ומעליו את פילה הברבוניות.