מתכון

גספאצ’ו אפרסקים ושום

מרקם קטיפתי בטעם משגע - הפתעת הקיץ שלכם!

581 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2015
גספאצ’ו אפרסקים ושום. צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו
גספאצ’ו אפרסקים ושום. צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו

הגספאצ’ו הוא אחד המרעננים הכיפיים של הקיץ – מרק צונן, סמיך ומתקתק של ירקות טחונים. מרקם קטיפתי בטעם משגע – הפתעת הקיץ שלכם!

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה:

אופן ההכנה

1

טוחנים את חומרי המרק במעבד מזון או עם מוט ריסוק חשמלי למרקם חלק. מעבירים למקרר לשעה לפחות.

2

טועמים את המרק ומתקנים תיבול. יוצקים לכוסות או קעריות, מניחים כף שמנת חמוצה ומפזרים עירית קצוצה.