מתכון

גספאצ’ו קלאסי

הגירסה הבסיסית והאהובה של אחד המרעננים הכיפיים של הקיץ

56,391 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2015
גספאצ’ו קלאסי. צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו
גספאצ’ו קלאסי. צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו

הגספאצ’ו הוא אחד המרעננים הכיפיים של הקיץ – מרק צונן, סמיך ומתקתק של ירקות טחונים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה:

אופן ההכנה

1

טוחנים את חומרי המרק במעבד מזון או עם מוט ריסוק חשמלי למרקם חלק. מעבירים למקרר לשעה לפחות.

2

טועמים ומתקנים תיבול. יוצקים לכוסות או קעריות, מניחים במרכז קוביות פלפל ומלפפון ומגישים.