אופן ההכנה
1
מרתיחים מים בסיר, מוסיפים עדשים ומבשלים כ־8 דקות עד שהן מתרככות. מסננים ומצננים.
2
מחממים תנור ל־160 מעלות. מערבבים את כל המרכיבים, מפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 20־15 דקות. מערבבים את התערובת כל 7 דקות - לייבוש שווה.
גרנולה מלוחה שמתאימה כתוספת קראנצ'ית לאורז, סלטים וכריכים. אפשר גם להוסיף אותה ליוגורט או לנשנש בין ארוחות
מרתיחים מים בסיר, מוסיפים עדשים ומבשלים כ־8 דקות עד שהן מתרככות. מסננים ומצננים.
מחממים תנור ל־160 מעלות. מערבבים את כל המרכיבים, מפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 20־15 דקות. מערבבים את התערובת כל 7 דקות - לייבוש שווה.