מתכון

גרנולה מלוחה עם עדשים וגרעינים

גרנולה מלוחה שמתאימה כתוספת קראנצ'ית לאורז, סלטים וכריכים. אפשר גם להוסיף אותה ליוגורט או לנשנש בין ארוחות

דצמבר 2018
גרנולה מלוחה עם עדשים וגרעינים של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף
גרנולה מלוחה עם עדשים וגרעינים של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מרתיחים מים בסיר, מוסיפים עדשים ומבשלים כ־8 דקות עד שהן מתרככות. מסננים ומצננים.

2

מחממים תנור ל־160 מעלות. מערבבים את כל המרכיבים, מפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 20־15 דקות. מערבבים את התערובת כל 7 דקות - לייבוש שווה.