מתכון

הדרים מיובשים

אפשר לטבול אותם בשוקולד מריר מומס וליצור סוכריות הדרים או להוסיף אותם לקנקן שתייה או אלכוהול

20,123 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2019
פירות הדר מיובשים של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף
פירות הדר מיובשים של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־50 מעלות. שוטפים היטב את הפירות ומייבשים. חותכים את הפירות לפרוסות דקות, אפשר עם מנדולינה, ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

2

מייבשים את הפירות בתנור כ־3 שעות, מצננים ומעבירים לצנצנת.