מתכון

הדרים, עשבים וגבינת המאירי

תיבול דומיננטי וגבינה מעולה ויש לכם מנת פתיחה (או סיום) נהדרת לכל ארוחה חורפית

ינואר 2019
הדרים, עשבים וגבינת המאירי של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף
הדרים, עשבים וגבינת המאירי של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

לרוטב

אופן ההכנה

1

מכינים את הרוטב: מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת.

2

מסדרים את פרוסות ההדרים בצלחת בקוטר 24 ס"מ. יוצקים מעל את הרוטב ומפזרים פלפל, אורגנו, צ'ילי יבש וגבינת המאירי.