גיוון: מערבבים פנימה עשבי תיבול קצוצים, למשל שמיר או טרגון.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
שמים את כל החומרים פרט לחמאה בסיר קטן וטורפים תוך כדי חימום על להבה בינונית-נמוכה 3-2 דקות עד שהרוטב מסמיך.
2
מסירים מהכיריים, מוסיפים חמאה ומערבבים. מתבלים ושומרים במקרר.
לפני ההגשה
3
מחממים את הרוטב בעדינות (מומלץ על ביין מארי או על הלהבה הקטנה ביותר) תוך כדי ערבוב במטרפה עד שהרוטב חם אך בלי שירתח. לחילופין מורחים את הרוטב על הביצה ומחממים תחת הגריל עד השחמה.