מתכון

הצ'ימיצ'ורי של אביבית

צ'ימיצ'ורי ארגנטינאי עם טעמים עזים של חמוץ ומלוח, אידיאלי לצד נתחי בשר עסיסיים או על ברוסקטה פריכה

5,003 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
הצ'ימיצ'ורי של אביבית. צילום: shuttetstock
הצ'ימיצ'ורי של אביבית. צילום: shuttetstock

טיפ: הכינו את הצ'ימיצ'ורי לפחות יום אחד לפני שאתם מתכוונים לאכול אותו. ככל שהוא "עומד" יותר זמן, כך טעמיו משתבחים

מה עוד אפשר לעשות עם צ'ימיצ'ורי?
טוסט קטן עם צ'ימיצ'ורי, בצל ירוק וטונה מעושנת קולים פרוסות באגט מרוחות בשמן זית במחבת פסים עד להזהבה. מורחים כל פרוסה בצ'ימיצ'ורי בנדיבות ומניחים פרוסות טונה מעושנת. מפזרים מעט צ'ילי קצוץ ובצל ירוק קצוץ, מזלפים מעט שמן זית ומגישים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל החומרים בקערה ומעבירים לצנצנת עם מכסה. שומרים במקרר עד חודש.