מתכון

וופל בלגי מתוק ובריא

מתכון לוופל בלגי קלאסי, ויתרתי על השמרים לקיצור תהליכים והבראתי אותו עם קמח כוסמין וסוכרים טבעיים

21,756 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
וופל בלגי מתוק או מלוח של רינת צדוק. צילום: שני בריל
וופל בלגי מתוק או מלוח של רינת צדוק. צילום: שני בריל

הגשתי עם פירות טריים ומיובשים, שוקולד איכותי (וגם קוקוס, אגוזים ומייפל).

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מנפים קמח כוסמין ואבקת אפייה לקערה.

2

טורפים בקערה אחרת ביצים, סוכר, שמן, מלח, חלב וחמאת קקאו,תמצית הוניל, מוסיפים את הקמח המנופה ומערבבים לתערובת סמיכה.

3

מחממים מחבת וופל בלגי על אש בינונית ומשמנים בשמן זית או חמאה. יוצקים כף בכל ריבוע כך שהבלילה תכסה את כל המחבת וסוגרים את המכסה. מטגנים כדקה מכל צד עד שהוופל משתחרר בקלות. מגישים עם פירות טריים ומיובשים, שוקולד איכותי (וגם קוקוס, אגוזים ומייפל).