מתכון

כדורי תמרים ואגוזים בציפוי שומשום

מחליפים את כדורי השוקולד בחטיף טעים לא פחות ובריא הרבה יותר

1,419 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
כדורי תמרים ואגוזים בציפוי שומשום. אורי מאיר צ’יזיק | צילום: דניה ויינר, אילון פז | סגנון: טליה סטולרסקי
כדורי תמרים ואגוזים בציפוי שומשום. אורי מאיר צ’יזיק | צילום: דניה ויינר, אילון פז | סגנון: טליה סטולרסקי

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לציפוי:

אופן ההכנה

1

טוחנים תמרים, אגוזים וסילאן במעבד מזון בפולסים, עד לקבלת תערובת אחידה, אך לא חלקה מדי. מעבירים למקרר לשעה.

2

יוצרים כדורים בקוטר 3 ס”מ ומגלגלים בשומשום.