אחסון: הלדר יישמר בקופסה אטומה עטוף בין שני ניירות אפייה בפינה מוצלת עד חודש. גוזרים כל פעם את הכמות הנדרשת.
הצעות הגשה: הלדר משתלב עם מנות דגים נאים (למתכון), בסלטים ואפשר להפוך אותו למעין טורטייה ולהגיש עם נתחי אנטרקוט או עוף צלויים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־100 מעלות. טוחנים גרעיני תירס בבלנדר למחית חלקה, מורחים את המחית על משטח סיליקון או על נייר אפייה שמרפד תבנית תנור, בשכבה דקה ואחידה.
2
מפזרים קליפת ליים, מלח, צ'ילי ופלפל שחור גרוס ואופים שעתיים עד שהלדר מתייבש. אם במהלך האפייה הלדר משחים מורידים את הטמפרטורה ל־80 מעלות.