מתכון

לחם ממולא פרושוטו ופסטו

ההכנה לוקחת שתי דקות, ועוד כמה דקות חימום בתנור, אבל יש סיכוי טוב שהלחם הזה, המתפקע מרוב גודיז, יגנוב את ההצגה

970 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוקטובר 2017
צילום:רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר
צילום:רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר

יש סיכוי טוב שהלחם הזה, המתפקע מרוב גודיז, יגנוב את ההצגה לשאר החברים על שולחן הבראנץ’. בחרו כיכר לחם לא גדולה ובעלת צורה נאה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות. חורצים את הלחם בצורת שתי וערב - כמעט עד התחתית. מורחים פסטו בכל החריצים ומטמינים בהם קוביות גבינה ורצועות פרושוטו. אופים כ-12 דקות עד שהגבינות מבעבעות, מפזרים בצל ירוק ומגישים מיד.