מתכון

מאפינס חלבה-קינמון עם קרם חלבה

מאפינס דקדנטיים בניחוח קינמון עם חלבה ושוקולד צ’יפס, מצופים קרם חלבה

16,585 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2020
מאפינס חלבה-קינמון עם קרם חלבה של רות אוליבר. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו.
מאפינס חלבה-קינמון עם קרם חלבה של רות אוליבר. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

לקרם חלבה

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים.

מכינים את המאפינס

2

מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה, קינמון ומלח בקערה גדולה.

3

טורפים ביצה, חלמון, חלב ושמן בקערה נפרדת. יוצקים את התערובת הנוזלית לתערובת היבשה ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים חלבה ושוקולד צ'יפס ומערבבים רק עד לפיזורם בתערובת.

4

יוצקים לתבנית עד 3/4 גובה השקעים.

5

אופים 25-20 דקות להזהבה והתייצבות. מצננים היטב.

מכינים את הקרם ומזלפים

6

מקציפים ממרח חלבה וחמאה לקרם אוורירי.

7

מקציפים שמנת מתוקה לקצפת רכה בקערה נפרדת. מקפלים את הקצפת לקרם.

8

מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם צנתר בצורת כוכב ומזלפים על המאפינס.

9

שומרים מכוסה במקרר עד 3 ימים.