מתכון

מג'דרה של מש מונבט, אוכמניות וגרעיני דלעת

מתכון למג'דרה טבעונית ובריאה עם טוויסט רענן של אוכמניות

3,973 בשלנים התעניינו במתכון זה
מג'דרה של מש מונבט, אוכמניות וגרעיני דלעת של מרכז החוויה הטבעונית. צילום: שרית גופן
מג'דרה של מש מונבט, אוכמניות וגרעיני דלעת של מרכז החוויה הטבעונית. צילום: שרית גופן

אם לא משתמשים במש מונבט, משרים במים את המש לילה שלם

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לזמן מוגבל! הנחה מיוחדת של 20% נוספים על מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו ב-THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מבשלים את האורז לפי הוראות היצרן.

2

מבשלים בסיר עם מים רותחים את המש עד ריכוך (מש מונבט כ-10 דקות, מש מושרה כ-20 דקות) ומסננים.

3

חותכים לקוביות את הבצלים, מחממים מחבת גדולה עם שמן הזית ומוסיפים את קוביות הבצל, הכמון, הכורכום והמלח. מערבבים היטב עד שהבצל משחים.

4

מוסיפים את האורז המבושל, המש המבושל ומעט מים במידת הצורך, מערבבים היטב ומבשלים 3-2 דקות עד שהטעמים מתמזגים. מכבים את האש, מוסיפים את האוכמניות וגרעיני הדלעת, מערבבים ומגישים.