מתכון

מוחיטו רימונים ורדרד

הדרך הוורודה להתחיל את השנה החדשה ברגל ימין

11,797 בשלנים התעניינו במתכון זה
מוחיטו רימונים ורדרד. צילום: איילון פז | סגנון: רותם ניר
מוחיטו רימונים ורדרד. צילום: איילון פז | סגנון: רותם ניר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לזמן מוגבל! הנחה מיוחדת של 20% נוספים על מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו ב-THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

שמים פרוסות לימון, גרגרי רימון, סוכר ועלי נענע בקנקן וכותשים בעזרת כף עץ עד שכל הטעמים מתמזגים.

2

מוסיפים מיץ רימונים וג'ין ומערבבים. מוסיפים קרח ומגישים.

גיוון

בסתיו מחליפים את הג'ין ברום.
באותה שיטה מכינים
מוחיטו ענבים: מחליפים את מיץ הרימונים במיץ ענבים ואת גרגרי הרימון — בכוס ענבים חצויים.