תבנית חסינת חום בגודל 20×15 ס"מ
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה. מניחים פרוסות חצילים וזוקיני בתבנית, מזליפים שמן זית מלח ופלפל ואופים כ-15 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים. לא מכבים את התנור.
2
מרפדים תחתית של תבנית חסינת חום בגודל 20x15 ס"מ בפרוסות זוקיני צלויות, מפזרים מעליהן כ-100 גרם גאודה מעושנת, מעט פרמזן וכ-10 עלי בזיליקום. מניחים מעל פרוסות חצילים צלויים, כ-100 גרם גאודה מעושנת, מעט פרמזן וכ-10 עלי בזיליקום. מניחים מעל שכבה נוספת של פרוסות זוקיני צלויות ואת יתר הגבינות. מעבירים לתנור ואופים כ-20 דקות. מפזרים מעל מעט עירית קצוצה ומגישים.