מתכון

מיץ ענבי בוסר – חוסרום

את ענבי הבוסר סוחטים בתחילת הקיץ, בימים שבהם קשה למצוא לימון ראוי שיוסיף חמיצות לתבשילים

2,616 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2020
מיץ ענבי בוסר (חוסרום) של מיכל חביביאן. צילום: מיכל חביביאן
מיץ ענבי בוסר (חוסרום) של מיכל חביביאן. צילום: מיכל חביביאן

במקפיא הסתירה סבתא שלי אוצר – בקבוק של מיץ ענבי בוסר שהשתלבו בתבשילים הפרסיים שלה. היא נהגה להקפיא את הענבים בשלמותם ולסחוט אותם.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

סוחטים ענבי בוסר במסחטת מיצים או טוחנים במעבד מזון; אם משתמשים במעבד מזון, מסננים את הנוזל שהתקבל דרך בד חיתול. שומרים במקפיא (המיץ ישחיר במקרר) או סוחטים לפני השימוש.