אופן ההכנה
1
שמים את כל החומרים בסיר (כולל אגוזי הפקאן) ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה בינונית-גבוהה ללא מכסה עד שהריבה מגיעה ל-105 מעלות (40-50 דקות). מדי פעם מערבבים ומסירים קצף.
2
מעבירים לצנצנות.
גיוון: מוסיפים מקל קינמון בזמן הבישול.
מלון הוא פרי שעובר שינוי גדול בריבה: טעם הפרי הרענן מתחלף בניחוח עמוק ומשכר, שמזכיר תבשילי דלעת מרוקאים מתוקים
שמים את כל החומרים בסיר (כולל אגוזי הפקאן) ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה בינונית-גבוהה ללא מכסה עד שהריבה מגיעה ל-105 מעלות (40-50 דקות). מדי פעם מערבבים ומסירים קצף.
מעבירים לצנצנות.
גיוון: מוסיפים מקל קינמון בזמן הבישול.