מתכון

ניגירי טונה, סלמון ולוקוס

שף יאמה סאן מגיש מתכון קליל להכנת ניגירי עם שלושה דגים טעימים במיוחד

949 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
ניגירי טונה, סלמון ולוקוס של שף יאמה סאן. צילום וסטיילינג: דרור עינב
ניגירי טונה, סלמון ולוקוס של שף יאמה סאן. צילום וסטיילינג: דרור עינב

החומרים טבלת מידות ומשקלות

הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"

אופן ההכנה

לדגים

1

חותכים את הסלמון, הטונה והלוקוס לפיסות בעובי של כסנטימטר.

לאורז

2

מחלקים את האורז ל-3 כדורים של 30 גר' כל אחד. מגלגלים את הכדורים לגליל בצורת אצבע.

להגשה

3

מניחים מעל כל אצבע אורז פיסות של דג. הצעת הגשה: מי שאינם אוהבים דגים נאים יכולים לחרוך אותם מעט במחבת עם מעט שמן, ולהניח על אצבעות האורז.