מתכון

נשנושי חומוס פיקנטיים

נשנושים פיקנטיים שיכולים לשמש במקום בייגלה או חטיפים עתירי נתרן

10,040 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
נשנושי חומוס פקנטיים של שפית עינת מזור. צילום: בועז לביא
נשנושי חומוס פקנטיים של שפית עינת מזור. צילום: בועז לביא

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מערבבים בקערה את השמן, הקינמון, הכמון, המלח ושבבי הצ'ילי יחד עם גרגירי החומוס.

3

מפזרים את גרגירי החומוס המתובלים בשכבה אחת על גבי נייר האפייה, ואופים כ-45 דקות או עד שהגרגירים מתייבשים. מערבבים מדי פעם. מצננים מעט ומגישים.