מתכון

סלט אטריות אורז עם שייטל כבוש

גולת הכותרת של הסלט היא השייטל הכבוש בטעמים אסייתים, והוא ישתלב נפלא בכל סלט אחר

1,681 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2019
סלט אטריות אורז עם שייטל כבוש של קרן אלה גפן. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר
סלט אטריות אורז עם שייטל כבוש של קרן אלה גפן. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר

כיוון שבמקרה הזה הבשר עטוף בניחוחות אסיאתיים, מתבקש לשדך לו סלט באותה רוח, אבל הבשר הטעים הזה יעשה נפלאות לכל סלט ירוק. את כל רכיבי הסלט אפשר להכין כמה שעות מראש ולשמור בנפרד. מתבלים ומערבבים בסמוך להגשה.

לשייטל כבוש בג'ינג'ר, נענע ומייפל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב

אופן ההכנה

1

משרים אטריות אורז במים על פי הוראות היצרן ומסננים.

2

פורסים מלפפונים וגזרים לרצועות דקות (ז'וליינים), מעבירים למי קרח ל- 5 דקות ומסננים.

3

מערבבים את חומרי הרוטב בקערה קטנה.

4

שמים את האטריות ושאר חומרי הסלט (כולל השייטל הכבוש) בקערת הגשה, יוצקים רוטב מעל ומערבבים. מגישים מייד.