בסלט הזה לא המצאתי שום דבר. לקחתי את הארטישוקים הנאים מהמטבח המרוקאי ורק ערבבתי אותם עם רשאד וכוסברה. זה חורף אמיתי ומומלץ להגיש אותו לצד חמין או תבשיל כבד אחר של שבת בצהריים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב
אופן ההכנה
1
מנקים ארטישוקים (מסירים את העלים החיצוניים). חוצים את לבבות הארטישוקים ומסירים את השערות. מעבירים לקערה עם מיץ לימון ושפע מים כדי למנוע השחרה.
2
רגע לפני ההגשה, פורסים את לבבות הארטישוקים לפרוסות דקות ומעבירים לקערת ערבוב עם רשאד, פלפל ירוק חריף ועלי כוסברה. יוצקים לימון, שמן זית ומתבלים במלח. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול. מעבירים לכלי הגשה ומגישים מיד.