מתכון

סלט בורגול ורוסטביף

הנתחים הקרים ישתלבו היטב בסלטים קלילים או בכריכים מושקעים

7,848 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2016
צילום: עודד מרום | סגנון : אוריה גבע
צילום: עודד מרום | סגנון : אוריה גבע

הנה רעיון לסלט שהוא ארוחה שלמה. את עגבניות השרי אני גם טוחן למעין רוטב וגם משלב בסלט – החומציות שלהן כובשת מעט את הבשר ומעניקה לו מרקם יותר נגיס וטעם רענן.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

שוטפים בורגול היטב, משרים ב-4 כוסות מים פושרים למשך 40 דקות ומסננים.

2

טוחנים 30 עגבניות שרי בבלנדר ומסננים (זורקים את התוכן המוצק). את יתר העגבניות חוצים.

3

סוחטים את הבורגול במסננת, מעבירים לקערה ומוסיפים את יתר החומרים. יוצקים מעל את מיץ העגבניות, מערבבים ומגישים.