מתכון

סלט בעג'יר (חרוש) ואפרסקים

בעג’יר, או חרוש בעברית, הוא סוג של מלון צעיר מאד כך שקליפתו עדיין רכה וירוקה ובשרו מוצק. טעמו כשל מלפפון ולכן הוא מקושר איתו תמיד

7,175 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2020
סלט בעג'יר (חרוש) ואפרסקים של ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן
סלט בעג'יר (חרוש) ואפרסקים של ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים בעג'יר ואפרסקים עם מיץ לימון, עלי נענע וצ'ילי. מעבירים לכלי הגשה ומטפטפים מלמעלה דבש ושמן זית. בוזקים מלח אטלנטי ומפזרים פיסטוקים קלויים. מגישים מיד.