מתכון

סלט בקר מפורק עם עשבי תיבול וויניגרט סילאן וטחינה

נשאר לכם רוסטביף מארוחת החג? למחרת הכינו ממנו סלט

ספטמבר 2019
סלט בקר מפורק עם עשבי תיבול וויניגרט סילאן וטחינה של תומר ניב. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
סלט בקר מפורק עם עשבי תיבול וויניגרט סילאן וטחינה של תומר ניב. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

גיוון: אם יש לכם שאריות של צלי שבושל ברוטב, אפשר לוותר על הוויניגרט ולהשתמש ברוטב של הצלי לתיבול הסלט. מצמצמים את הרוטב עד שהוא מסמיך ומערבבים 1/3 כוס ממנו עם 2 כפות סילאן.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"

לסלט

לוויניגרט

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי הסלט בקערה.

לפני ההגשה

2

מערבבים את חומרי הרוטב בקערית או מנערים בצנצנת.

3

יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים.

4

מסדרים בכל עלה אנדיב 2 כפות מהסלט.