גיוון: אם יש לכם שאריות של צלי שבושל ברוטב, אפשר לוותר על הוויניגרט ולהשתמש ברוטב של הצלי לתיבול הסלט. מצמצמים את הרוטב עד שהוא מסמיך ומערבבים 1/3 כוס ממנו עם 2 כפות סילאן.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"לסלט
לוויניגרט
אופן ההכנה
1
מערבבים את חומרי הסלט בקערה.
לפני ההגשה
2
מערבבים את חומרי הרוטב בקערית או מנערים בצנצנת.
3
יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים.
4
מסדרים בכל עלה אנדיב 2 כפות מהסלט.