מתכון

סלט כרובית יפני

היפנים אולי לא חזקים בכרובית, אבל לו היו טועמים את הרוטב הזה, על בסיס סויה, ווסאבי ומירין, אנחנו בטוחים שהיו משנים את דעתם

49,202 בשלנים התעניינו במתכון זה
סלט כרובית יפני של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: אוריה גבע
סלט כרובית יפני של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: אוריה גבע

גיוון:

מגישים עם פרוסות דקות של קרפאצ’ו דג או בקר או נתחי בקר צלויים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת עם מכסה תוך כדי ניעור. טועמים ומתקנים תיבול.

2

מניחים את פרחי הכרובית בצלחת בשכבה אחת. מפזרים את יתר חומרי הסלט ויוצקים רוטב. מגישים מייד. לחילופין אפשר לערבב את מרכיבי הסלט עם הרוטב בקערה ולהשהות יחד 15 דקות לקבלת סלט עם טעמים יותר עמוקים.