מתכון

סלט לבבות מנגולד

זהו סלט מבושל בסגנון אפיו (סלט שורש הסלרי הטורקי) עם שמן זית בנדיבות, חמיצות דומיננטית ומתיקות מרומזת

12,307 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2019
סלט לבבות מנגולד של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן
סלט לבבות מנגולד של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן

במקום להיפטר מגבעולי המנגולד אפשר להכין גם מהם מטעמים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

חותכים לאורך את גבעולי המנגולד לרצועות בעובי כ־1 ס"מ ושוטפים היטב.

2

מניחים סיר רחב על להבה קטנה ומכניסים את כל המצרכים. מכסים ומבשלים כחצי שעה עד לריכוך. מעבירים לצלחת הגשה ומגישים.