מתכון

סלט עלי סלק

סלט מבושל, שהוא חלק ממערך הסלטים של השולחן האלג’יראי. אם לא מצאתם עלי סלק, השתמשו בקרוב המשפחה, המנגולד

40,473 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2021
סלט עלי סלק של אבי לוי (צילום: shtterstock)
סלט עלי סלק של אבי לוי (צילום: shtterstock)

החומרים טבלת מידות ומשקלות

הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"

אופן ההכנה

1

מביאים לרתיחה סיר גדול עם הרבה מים. מוסיפים את עלי הסלק החתוכים ומבשלים כ-5 דקות על להבה בינונית ללא מכסה. מסננים ולא שוטפים.

2

מחממים סיר עם שמן ומטגנים שום חצי דקה-דקה להזהבה קלה. מוסיפים פפריקה, צ’ילי ומלח ומערבבים. מוסיפים את עלי הסלק ומנמיכים את הלהבה למינימום. מוסיפים כמון, מערבבים ומבשלים כ-20 דקות.

3

מוסיפים לימון, מערבבים ומסירים מהכיריים. מגישים קר או חם.