מתכון

סלט ענבים עם צנונית ובצל ירוק

סלט מרהיב למרכז השולחן, קל ומהיר להכנה ומלא בטעמים עזים, מתוקים־חריפים

9,952 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
סלט ענבים עם צנונית ובצל ירוק של הדיי עפאים. צילום: אמיר מנחם, סטיילינג: דלית רוסו
סלט ענבים עם צנונית ובצל ירוק של הדיי עפאים. צילום: אמיר מנחם, סטיילינג: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

חוצים את הענבים לאורכם ומעבירים לקערת ההגשה. חותכים את גבעולי הבצל הירוק לפיסות באורך 2 ס"מ ומוסיפים גם אותם. פורסים את הצנוניות ואת הפלפל הירוק החריף לרוחב לפרוסות דקיקות ומוסיפים. מתבלים בשמן ובלימון, מלח ופלפל, מערבבים מעט ומגישים.