מתכון

סלט שרימפס ועגבניות שרי

שילוב הרמוני בין שני חומרי גלם פופולריים במקומותינו

9,115 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2016
סלט שרימפס ועגבניות שרי. צילום: דן לב | סגנון: רותם ניר
סלט שרימפס ועגבניות שרי. צילום: דן לב | סגנון: רותם ניר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לזמן מוגבל! הנחה מיוחדת של 20% נוספים על מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו ב-THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

לרוטב:

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה גדולה את חומרי הרוטב.

2

מביאים לרתיחה מים עם כף מלח בסיר. שולקים את השרימפס כחצי דקה במים הרותחים ומסננים היטב.

3

מעבירים את השרימפס מיד לקערה עם הרוטב ומערבבים. מצננים כ-10 דקות.

4

מוסיפים עגבניות, זיתים, עירית וכף מיץ לימון, טועמים ומתקנים תיבול.