מתכון

סנדוויץ' סלמון ומוצרלה

אם מתחשק לכם לגוון מהסושי הקלאסי, תוכלו להכין בעשר דקות סנדוויץ' עם סלמון ומוצרלה שיעשה את העבודה

5,098 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
סנדוויץ' סלמון ומוצרלה של שף יאמה סאן. צילום וסטיילינג: דרור עינב
סנדוויץ' סלמון ומוצרלה של שף יאמה סאן. צילום וסטיילינג: דרור עינב

החומרים טבלת מידות ומשקלות

הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"

אופן ההכנה

1

מניחים את האצה על משטח עבודה ומסדרים במרכזה בצורת ריבוע 120 גר' אורז (בגובה של 1 סנטימטר בערך).

2

שמים על האורז את המוצרלה, הדג והאבוקדו ומקפלים לשניים לצורה של סנדוויץ'. חוצים ומגישים.

3

טיפ: כשסוגרים את האצה לסנדוויץ', ניתן להשתמש ב-2-3 גרגירי אורז להדבקת האצה.

4

הצעת הגשה: ניתן להגיש את הסנדוויץ' כפי שהוא או לצפות אותו בטמפורה (ראו מתכון להלן) ולטגן קלות.