מתכון

עוגיות אגוזים, צימוקים וכל מה שנשאר

עוגיות מהירות שעושות שימוש בכל המוצרים שנותרו במזווה

6,602 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
עוגיות אגוזים, צימוקים וכל מה שנשאר. טל אייזנמן
עוגיות אגוזים, צימוקים וכל מה שנשאר. טל אייזנמן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לזמן מוגבל! הנחה מיוחדת של 20% נוספים על מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו ב-THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מערבבים את החמאה עם הסוכר הלבן, הסוכר החום וסוכר הוניל.

2

מוסיפים תמצית וניל וביצה ומערבבים.

3

מוסיפים את הקמח ואת כל מה שנשאר ומערבבים.

4

מרפדים תבנית בנייר אפייה ובעזרת שתי כפיות יוצרים תלוליות קטנות ועגלגלות. הבצק רך ונעים, אז אפשר גם לקרוץ כדורים קטנים בעזרת הידיים.

5

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-15 דקות.