מתכון

עוגת פרחי מייפל

העוגה הזאת פשוטה כביכול, אבל היא אחת העוגות הכי טעימות שתכינו

5,681 בשלנים התעניינו במתכון זה
פרחי מייפל של שף-קונדיטורית הילה בידרמן. צילום: שרית גופן. סטיילינג: ענת לבל
פרחי מייפל של שף-קונדיטורית הילה בידרמן. צילום: שרית גופן. סטיילינג: ענת לבל

בקונדיטוריה אמרנו תמיד "מייפל זה החיים". העוגה הזאת פשוטה כביכול, אבל היא אחת העוגות האהובות עליי. היא תוצאה של ניסיון ומיומנות בתחום – אחותי ואני רקחנו אותה יחד בקונדיטוריה. גם היום, אחרי שהקונדיטוריה נסגרה, אנחנו מכינות אותה בבית.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־180 מעלות. מערבלים את כל החומרים במיקסר עם וו גיטרה או וו בלון (לעוגה אוורירית יותר) עד לקבלת תערובת אחידה.

2

יוצקים את התערובת לתבנית שקעים מסיליקון בצורת פרחים (או לכל תבנית רצויה אחרת) ואופים כ־20 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא לח עם מעט פירורים.

3

יוצקים על העוגה סירופ מייפל בנדיבות.