מתכון

פאד סי יו

מנה על בסיס אטריות אורז רחבות. מגישים לצד צ'ילי טרי, כבוש או מיובש, חומץ ורוטב דגים וכל סועד מחדד את הטעמים

28,108 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
פאד סי יו של התאילנדית בהר סיני. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי
פאד סי יו של התאילנדית בהר סיני. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי

לאטריות נדרשת כשעה השריה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

משרים את האטריות במים בטמפרטורת החדר כשעה.

2

מחממים שמן בווק על אש גבוהה, מוסיפים את הביצים וטורפים עד שהן עשויות.

3

מוסיפים את העוף ומקפיצים עד שהוא מלבין. מוסיפים את האטריות, סויה בהירה, סויה כהה ורוטב פטריות. מטים את הווק לכיוון האש בזווית כדי שהאש תיכנס לווק ליצירת עישון קל. כשהאש נכבית מוסיפים את עלי הקאנה וחוזרים על פעולת הטיית הווק עד שעלי הקאנה מתרככים מעט, מוסיפים פלפל לבן.

4

מגישים עם חומץ לבן, צ'ילי ירוק וצ'ילי גרוס.