מתכון

פאד קפאו מו של בית תאילנדי

פרוסות דקות של בשר צלוי מונחות על תלולית אורז לבן וביצת עין מעל – המקבילה האסיאתית לסטייק אנד אגז האמריקאי

18,835 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2017
פאד קפאו מו של בית תאילנדי. צילום: דניאל לילה
פאד קפאו מו של בית תאילנדי. צילום: דניאל לילה

להבדיל מרוב המאכלים התאילנדיים, המוגשים למרכז השולחן, זו מוגשת בצלחות אישיות ומספקת לסועד את כל אבות המזון בכל ביס.
את המנה מגישים עם סטיקי רייס.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה:

אופן ההכנה

1

מחממים ווק או מחבת רחבה עם שמן ומטגנים שום, פלפלים חריפים, בצלים ובזיליקום דקה-שתיים עד שריחות השום מתחילים לעלות.

2

מוסיפים פרוסות בשר ומטגנים 6-5 דקות להזהבה עדינה. מוסיפים סויה ומתבלים במלח.

3

בינתיים מטגנים ביצי עין במחבת נוספת עם שמן.

4

מניחים בצלחת אישית תלולית סטיקי רייס ועליה עורמים את הבשר והירקות. מניחים ביצת עין למעלה ומגישים מיד.