מתכון

פינוקי שוקולד

קינוח רושם מפואר וטעים בצורה חריגה

ספטמבר 2019
פינוקי שוקולד. צילום: shutterstock
פינוקי שוקולד. צילום: shutterstock

תבנית סיליקון עם שקעים בקוטר 4-3 ס”מ וגובה 3-2 ס”מ

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לזמן מוגבל! הנחה מיוחדת של 20% נוספים על מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו ב-THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל- 180 מעלות.

2

ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל.

3

מקציפים ביצים עם סוכר וגולדן סירופ במהירות בינונית- גבוהה 5 דקות עד לקבלת תערובת אוורירית ותפוחה מאוד.

4

מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים בעדינות.

5

מנפים מעל קמח וקקאו ומערבבים בעדינות לבלילה אחידה.

6

יוצקים את הבלילה לשקעים משומנים.

7

אופים 8 דקות, עד שהמאפים תופחים ונסדקים מעט והם עדיין רכים. מוציאים, מצננים ומגישים בטמפ’ החדר. אפשר לאבק בקקאו או באבקת סוכר.