מתכון

פלפל שושקה במילוי קינואה אדומה, פורטובלו וטופו

השף שי לוינשטיין מציע פיקניק עצמאות שבסופו, באורח פלא, כל בני המשפחה והחברים ילקקו את האצבעות

2,421 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2019
פלפל שושקה במילוי קינואה אדומה, פורטובלו וטופו של שף שי לוינשטיין. צילום יפית בשבקין. סטיילינג: גליה גולדשטיין
פלפל שושקה במילוי קינואה אדומה, פורטובלו וטופו של שף שי לוינשטיין. צילום יפית בשבקין. סטיילינג: גליה גולדשטיין

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לזמן מוגבל! הנחה מיוחדת של 20% נוספים על מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו ב-THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מטגנים במחבת את הבצל הקצוץ עד הזהבה. מוסיפים את הפטריות, מערבבים ומעבירים לקערה נפרדת.

2

מוסיפים לתערובת את הקינואה, ממרח הטופו, הפלפל הקלוי והבזיליקום, ומתבלים במלח ובפלפל לבן. מערבבים לתערובת אחידה.

3

חותכים פתח (מעין מכסה קטן) בפלפלים מצד הגבעול ומנקים אותם מהגרעינים. מורחים את הפלפלים בשמן זית וממלאים בתערובת.

4

מניחים את הפלפלים הממולאים בתערובת על המנגל החם לכ-5 דקות מכל צד.