מתכון

פסטה לוהטת ברוטב קר

אוכלים מיד או מצננים ומגישים כסלט פסטה עשיר ספוג בטעמים עשירים של בזיליקום ועגבנייה

43,455 בשלנים התעניינו במתכון זה
פסטה לוהטת ברוטב קר של תולי ומגי (פיינגולד) ביבי. צילום: דניאל לילה
פסטה לוהטת ברוטב קר של תולי ומגי (פיינגולד) ביבי. צילום: דניאל לילה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מרתיחים שפע מים בסיר גבוה.

2

חורצים איקס בחלק התחתון של העגבניות, מסירים את העוקץ מהחלק העליון וחולטים במים הרותחים 1/2 דקה.

3

מעבירים את העגבניות בעזרת כף מחוררת לקערת מים קרים. קולפים, חותכים לקוביות קטנות ומעבירים לקערת הגשה.

4

מבשלים את הפסטה במי מלח רותחים (אפשר במי הבישול של העגבניות) לפי הוראות היצרן לדרגת אל-דנטה. מסננים.

5

מוסיפים את יתר החומרים לקערת ההגשה ומערבבים. מסננים את הפסטה ומוסיפים מייד לקערה. מערבבים, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.