מתכון

פסטה עם רצועות זוקיני, נענע, שום וצפתית קשה

חום הפסטה מרכך את רצועות הזוקיני מבלי לפגוע בצבען הירוק ומרקמן. צפתית מוסיפה מליחות עדינה ושונה מהפרמזן המוכרת

16,861 בשלנים התעניינו במתכון זה
פסטה עם רצועות זוקיני, נענע, שום וצפתית קשה של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
פסטה עם רצועות זוקיני, נענע, שום וצפתית קשה של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מבשלים את הפסטה בסיר עם מי מלח רותחים עד לדרגת אל-דנטה.

2

בינתיים מערבבים את שאר החומרים בקערה.

3

מסננים את הפסטה ומעבירים לקערה עם שאר המרכיבים. מערבבים ומגישים מייד.