מתכון

פפרדלה פירות ים של מסעדת שילה

פירות ים, נקניקיות עסיסיות, רוטב עגבניות ויין והפסטה שמחברת את כולם לחגיגה ים תיכונית

23,733 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
פפרדלה פירות ים  שילה, שף שרון כהן.
פפרדלה פירות ים שילה, שף שרון כהן.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. שומרים מצקת ממי הבישול.

2

מחממים מחבת רחבה עם שמן זית. מוסיפים בצל, רוזמרין ומרווה ומאדים עד שהבצל הופך שקוף. מוסיפים שום וקבנוס או נקניקיה ומטגנים כדקה.

3

מוסיפים סוכר, עגבניות, יין, ורכז העגבניות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 7-5 דקות עד שהרוטב מסמיך.

4

מוסיפים פירות ים ומבשלים עם מכסה כ-2 דקות.

5

מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים פסטה, ארוגולה ובזיליקום וחצי מצקת ממי הבישול.

6

מערבבים קלות, מבשלים דקה נוספת ומגישים.