מתכון

פרוסות קומקוואט מיובשות

פרוסות תפוז סיני מסוכרות ומיובשות הן נשנוש טעים שיכול להשתלב גם כקישוט לקינוחים או תוספת לבצקים

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מביאים לרתיחה בסיר מים וסוכר וממשיכים לבשל שתיים־שלוש דקות נוספות, עד שהסירופ מסמיך.

2

משרים את פרוסות הקומקוואט בסירופ לכעשר דקות ומסננים.

3

מחממים תנור ל־60 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה או משטח סיליקון.

4

מסדרים את הקומקוואטים בתבנית ומייבשים שמונה שעות לפחות עד שהפרוסות יבשות לחלוטין וקשות למגע. שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר.