מתכון

פרוסות קומקוואט מיובשות

פרוסות תפוז סיני מסוכרות ומיובשות הן נשנוש טעים שיכול להשתלב גם כקישוט לקינוחים או תוספת לבצקים

848 בשלנים התעניינו במתכון זה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מביאים לרתיחה בסיר מים וסוכר וממשיכים לבשל שתיים־שלוש דקות נוספות, עד שהסירופ מסמיך.

2

משרים את פרוסות הקומקוואט בסירופ לכעשר דקות ומסננים.

3

מחממים תנור ל־60 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה או משטח סיליקון.

4

מסדרים את הקומקוואטים בתבנית ומייבשים שמונה שעות לפחות עד שהפרוסות יבשות לחלוטין וקשות למגע. שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר.