מתכון

פסטיצ'יו גבינות

רק השם מסובך: פשטידת פסטה קלה במיוחד להכנה שמצריכה רק בישול פסטה יבשה, ערבוב עם גבינות וביצים - ולתנור

136,663 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2017
פסטיצ'יו גבינות. צילום: דניאל לילה | סגנון: דלית רוסו
פסטיצ'יו גבינות. צילום: דניאל לילה | סגנון: דלית רוסו

מבין כל מאפי הפסטה המוכרים (קנלוני, לזניה וטימבולו) הפסטיצ’יו הוא הקל ביותר להכנה – פשוט מערבבים הכל, משטחים בתבנית ואופים עד שמתקבל מאפה שחום ומבעבע.

להכנת המתכון הצטיידו בתבנית 35X25 ס"מ.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2

מבשלים פסטה בסיר עם מי מלח רותחים עד לדרגת אל-דנטה. מסננים היטב, מעבירים לקערה ויוצקים שמן למניעת הידבקות.

3

מערבבים ביצים, גבינות ושמנת בקערה גדולה. מוסיפים את הפסטה, ממליחים, מפלפלים ומערבבים היטב.

4

יוצקים את תערובת הפסטה לתבנית משומנת ומפזרים למעלה פירורי לחם באופן שווה.

5

אופים 50-40 דקות עד להזהבה והתייצבות.