מתכון

קונכיות ממולאות בחציל וגבינת פטה

מנה ראשונה מהירה וקלה להכנה שאידיאלי להגיש לאורחים

3,826 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2019
פסטה קונכיות. צילום: shutterstock
פסטה קונכיות. צילום: shutterstock

אין תחליף לטעם המעושן שהחציל מקבל כשהוא נקלה על האש ולכן, על אף שאפשר, לא מומלץ לאפות אותו בתנור.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב היוגורט

אופן ההכנה

1

מבשלים את קונכיות הפסטה בהתאם להוראות היצרן לדרגת אל-דנטה.

2

קולים את החצילים על גריל או על להבת הגז. קולפים אותם, קוצצים ומערבבים בקערה יחד עם הגבינה והשום, ומתבלים במלח ובפלפל שחור.

3

ממלאים כל קונכיית פסטה בכף ממלית החציל-גבינות.

4

מערבבים בקערית את כל חומרי הרוטב. מניחים על כל צלחת 3-4 קונכיות ממולאות ומגישים עם רוטב היוגורט.