מתכון

קינואה מבושלת

בישול קינואה יכול להוות בסיס מצוין למאכלים רבים. מכינים את המתכון הזה ומשם השמיים הם הגבול

93,201 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
קינואה מבושלת. צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע
קינואה מבושלת. צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע

מכינים כמות גדולה של מתכון הבסיס וכל יום מגלגלים קציצה אחרת.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

שמים את כל החומרים בסיר ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על להבה בינונית כ-15 דקות עד שהמים נספגים לגמרי.

2

מכבים את הלהבה וממתינים עוד כ-10 דקות עד שהקינואה מבושלת וטבעות לבנות מופיעות במרכז הגרגרים. מפרידים את הגרגרים במזלג ומצננים.