החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מסדרים את הקלמנטינות בצנצנת מעוקרת.
2
מרתיחים מים וסוכר, מצננים כ־10 דקות, מוסיפים ערק, מערבבים ויוצקים על הקלמנטינות. אוטמים ושומרים בקירור 7־10 ימים.
אפשר להגיש את הקלמנטינות האלה לצד גבינות או עוגה בחושה, או לשלב בסלט ירוק
מסדרים את הקלמנטינות בצנצנת מעוקרת.
מרתיחים מים וסוכר, מצננים כ־10 דקות, מוסיפים ערק, מערבבים ויוצקים על הקלמנטינות. אוטמים ושומרים בקירור 7־10 ימים.