מתכון

קלמנטינות בסירופ קל

אפשר להגיש את הקלמנטינות האלה לצד גבינות או עוגה בחושה, או לשלב בסלט ירוק

1,041 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2019
קלמנטינות בסירופ קל של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף
קלמנטינות בסירופ קל של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מסדרים את הקלמנטינות בצנצנת מעוקרת.

2

מרתיחים מים וסוכר, מצננים כ־10 דקות, מוסיפים ערק, מערבבים ויוצקים על הקלמנטינות. אוטמים ושומרים בקירור 7־10 ימים.